Tektonske promene u Humskoj: Partizan smenjuje Ivicu Kralja, vraća se Iliev

Iliev je sedam godina bio na čelu sportskog sektora Partizana

03.09.2024. 11:35
  • Podeli:
ivica iliev Antonio AhelATAImages-667422c77d5d2.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Partizanu i ove sezone ide katastrofalno, kako na evropskoj sceni, tako i u domaćem prvenstvu. Svi su saglasni da su potrebne ogromne promene, a izgleda da je do jedne takve već došlo.

Naime, kako prenosi Telegraf, crno-beli će smeniti sportskog direktora Ivicu Kralja, a na njegovo mesto će doći Ivica Iliev. 

Iliev je, sedam godina bio na čelu sportskog sektora Partizana, za to vreme klub je osvojio dve šampionske titule, "igrao" i prezimljavao u Evropi, klub je živeo od prodaje igrača koji su angažovani u tom periodu.

 Njegovim odlaskom Partizan je u dve godine izgubio tu nit i došapo u situaciju da grca u prelaznim rokovima, da često nema rešenja...

Ivici Kralju ističe ugovor u Partizanu i sva je prilika da će on biti produžen, ali na nekoj drugoj poziciji, piše pomenuti medij.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()