Ten Hag: Disciplina na nivou, zadovoljni smo bodom na Enfildu

Prvi remi Junajteda ove sezone u Premijer ligi

17.12.2023. 23:16
  • Podeli:
erik ten hag reuters-654c908ea33c5.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da osvoje bod na gostovanju Liverpulu (0:0).

Erik ten Hag je bio pod pritiskom uoči ovog meča, ali je njegov tim odigrao disciplinovano u odbrani i izbegao poraz.

Bio je to prvi remi Junajteda ove sezone u Premijer ligi.

"Svaki bod koji osvojite je važan. U fudbalu je sve u rezultatu, a mi smo mogli i da pobedimo da smo iskoristili neku od šansi", kaže Ten Hag.

"Uzećemo ovaj bod, bićemo zadovoljni jer je Liverpul u veoma dobroj formi na Enfildu. Uvek daju golove, sada smo to izbegli, zaustavili smo ih u kreiranju šansi i postizanju golova. Svih 11 igrača na terenu su bili veoma dobri", zadovoljan je Holanđanin.

On ističe jaku disciplinu njegovih igrača.

"Bilo je dosta pozitivnog. Igrali smo dobro, poštovali plan igre, igrači su se držali zajedno, borili se. Moja jedina kritika je posed lopte, mogli smo ih više povrediti uz po koji bolji pas. Protiv Liverpula morate da se branite disciplinovano i tu ide veliki kompliment ekipi, duh, strast, želja, sve je bilo tu. Imamo dobar tim, dobru ekipu, možemo da izvučemo nešto iz ove sezone", zaključio je Ten Hag.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()