Težak debakl Džeka i ekipe: Portugal za 45 minuta razneo selekciju BiH

Portugal ima maksimalna 24 boda i ranije je obezbedio plasman

17.10.2023. 08:21
  • Podeli:
Portugal BiH-652e2767a2e9d.webp Foto: AP Photo/Armin Durgut/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Zenici od Portugala 5:0 (5:0) u utakmici kvalifikacija za EURO 2024.

U prvom meču na domaćem terenu kao selektor Savo Milošević nije uspeo da "zapreti" Portugalcima, koji su ceo posao završili u prvom poluvremenu.

Dva gola postigao je Kristijano Ronaldo, u petom iz penala i 20, Bruno Fernandez pogodio je u 25, Žoao Kanselo u 32. i Žoao Feliks u 41. minutu.

Portugal ima maksimalna 24 boda i ranije je obezbedio plasman, dok je BiH tek peta u grupi sa devet bodova, ali imaće šansu da se kroz baraž Lige nacija plasira na finalni turnir u Nemačkoj.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()