Tibo Kurtoa uspešno operisan: Sledi, novi, dug proces oporavka

Sezona je završena za belgijskog golmana

20.03.2024. 12:00
  • Podeli:
Tibo Kurtoa-65fac038c39a6.webp Foto: Profimedia

Golman Real Madrida Belgijanac Tibo Kurtoa uspešno je operisao desno koleno, saopštio je madridski fudbalski klub.

Kurtoa se povredio na treningu madridskog kluba. Španski mediji navode da je posle dodatnih pregleda utvrđeno da je belgijski golman doživeo povredu unutrašnjeg meniskusa desnog kolena.

U saopštenju Reala se navodi da je Kurtoa operisan pod nadzorom medicinske službe madridskog kluba. Real nije naveo koliko će Belgijanac morati da pauzira, ali se ističe da će Kurtoa narednih dana da počne sa procesom oporavka.

Španski mediji tvrde da golman madridskog kluba neće braniti do kraja sezone. 

Kurtoa se nedavno vratio treninzima posle povrede i operacije ukrštenih ligamenata levog kolena.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()