Tinejdžer doneo pobedu Brazilu nasred Vemblija: Endrik već ima ugovor sa Real Madridom

Intenzivna utakmica donela je mnogo uzbuđenja na obe strane

24.03.2024. 12:48
  • Podeli:
Engleska Brazil-66001192441d9.webp Foto: AP Photo/Alastair Grant/Tanjug

Fudbaleri Brazila pobedili su Englesku na Vembliju sa 1:0 u prijateljskom meču koji je odigran tokom vikenda.

Intenzivna utakmica donela je mnogo uzbuđenja na obe strane, ali je samo jedan gol na kraju odlučio pobednika. Trenutak odluke desio se deset minuta pre kraja meča.

Andreas Pererira uputio je dobar pas ka Viniciusu Žunioru, a napadač Real Madrida je šutirao, Pikford je odbranio njegov udarac, ali je sve pratio mladi Endrik i pogodio mrežu domaćina za pobedu.

Endrik je već potpisao ugovor sa Real Madridom vredan 64 miliona evra, ali još ne može da zaigra za kraljevski klub jer je maloletan. 21. jula puni 18 godina i tada će moći da se pridružiti Madriđanima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()