Torcida postrojila fudbalere Hajduka: Uvek na istoj strani

Ekipa iz Splita prepustila je protivniku mesto na vrhu tabele

08.10.2023. 09:28
  • Podeli:
hajduk rijeka pixsell-6521c2ec97ef7.webp Foto: GORAN KOVACIC/PIXSELL

Fudbaleri Rijeke savladali su Hajduk u derbiju 11. kola HNL i to se nikako nije svidelo navijačima ekipe iz Splita, ali su pokazali svoje razumevanje jer su u ranoj fazi sezone.

Riječani su slavili sa 1:0 i preuzeli vrh tabele. Gol je postigao Niko Janković sa penala, u 63. minuti, jer je Filip Krovinović igrao rukom.

Rijeka ima 22 boda, a Hajduk bod manje. Treći je Dinamo kojem je ovakav rezultat itekako odgovarao. 

Kako piše Index.hr takav rasplet je naljutio navijače Hajduka, pa su pozvali igrače na raport posle utakmice.

"I kad gube i kad tuku, uvek verni svom Hajduku", zapevali su pripadnici Torcide iz kaveza Rujevice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()