Totenhem ne izlazi iz problema: Rišarliso bar dva meseca van terena

Lista igrača koji su van igre popunjava se iz dana u dan

10.11.2023. 09:51
  • Podeli:
Rišarlison Totenhem-1665989805616.webp Foto: David Klein / Pixsell

Totenhem je na početku sezone skockao tim koji je igrao bolje od očekivanog, a onda su počeli da se nižu izostanci igrača što remeti kontinuitet dobrih partija i opstanak na vrhu Premijer lige

Razlozi za odsustvo igrača sa utakmica nisu samo povrede nego i crveni kartoni, pa se trener Angelos Postekoglu drži za glavu jer ne zna ko će da igra protiv Vulverhemptona.

Međutim, vest koja je u Totenhem stigla kao otežavajuća okolnost jeste produžen period oporavka jednog od najboljih u timu - Rišarlisona. Brazilac se već osam meseci bori sa povredom karlice zbog koje je sada mora da se operiše što znači da ga čeka bar dva meseca oporavka.  

Osim Rišarlisona predstojećeg vikenda u timu neće biti bar još devetorice fudbalera, a među njima je Džejms Medison, koji se povukao iz reprezentacije zbog povrede članka leve noge

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()