Tragedija na fudbalskom terenu: Odbranio penal i preminuo

Da čitava situacija bude gora, Arneov mlađi brat, Aron, vratio se u tim posle nekoliko nedjelja izostanka

13.02.2023. 10:10
  • Podeli:
arne_espel_ktwitter_kurir-63e9205766d6b.webp Foto: Kurir

Tragične vesti stižu iz Belgije gde je golman, Arne Espel (25), preminuo nakon što je odbranio penal.

Tokom meča koji je igrao njegov klub, Vinkel Sport, belgijski niželigaš, Espel je pao na zemlju kada je pokušao da uhvati loptu.

"Odbranio je penal, pokušao brzo da ustane kako bi uhvatio loptu, ali se zatim samo srušio. Užas",  rekao je pomoćni trener tima Stefan Deverkin.

Da čitava situacija bude još gora, Arneov mlađi brat, Aron (20), vratio se u tim posle nekoliko nedjelja izostanka zbog povrede i smrt brata je gledao sa klupe za rezervne igrače.

"Ovo je katastrofa i šok za sve. Arne je ceo život bio u klubu i veoma je voljen. Bio je sjajan dečko, uvek dobro raspoložen i spreman da pomogne. Ovo je težak udarac, prvo za njegovu porodicu, zatim i za ceo klub",  rekao je Patrik Rotser, direktor Vinkela, a prenosi belgijski portal "nieuwsblad.be".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()