Trener Njukasla stao na stranu Tonalija: Bolestan je i treba mu pomoć, a ne kazna

Kladio se i na sebe

29.03.2024. 18:35
  • Podeli:
Sandro Tonali-652ed1de822e6.webp Foto: Spada/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaler Njukasla Sandro Tonali suočava se sa novom kaznom zbog klađenja na utakmice, a u njegovu zaštitu je stao trener Edi Hau.

Još dok je bio igrač Milana Sandro Tonali se kladio na fudbalske utakmice, pa je u oktobru prošle godine dobio desetomesečnu suspenziju i zbog toga ne može da igra za Njukasl, ali ni za Italiju na predstojećem Evropskom prvenstvu. 

Fudbalski savez Engleske je otvorio istragu protiv njega, zbog sumnje da se najmanje 50 puta kladio dok je istraga protiv njega u Italiji bila u toku, a osumnjičen je i da se kladio da će dobiti žuti karton u duelu protiv Aston Vile.

Trener Njukasla Edi Hau je na današnjoj konferenciji za medije dobio pitanje o Tonaliju, pa je stao u odbranu svog igrača.

"Tonali je dovoljno patio. On je bolestan čovek i nije se izlečio kada je došao u Englesku. Ljudi bi trebalo da ga gledaju na taj način, a ne da traže način da ga kažnjavaju dodatno. Njemu je potrebna pomoć. Mislim da nova kazna neće rešiti koren njegovog problema", poručio je Hau.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()