Trener Zrinjskog nije štedeo: Igrače sam odveo na jagnjetinu i cugu

Ekipa je reagovala fenomenalno, kaže trener Randulić

23.09.2023. 08:52
  • Podeli:
randulic zrinjski-64e843851ff07.webp Foto: Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog, debitanti u Ligi konferencija, najveće su iznenađenje 1. kola svih evropskih tamičenja u organizaciji UEFA. Ekipa iz Mostara zadivila je fudbalski svet kada je, otpisana i potcenjena, savladala holandski AZ Alkmar i posle preokreta slavila sa 4:3.

Svi u klubu i u timu su bili van sebe od sreće, isto, možda i manje, kao što su Holanđani bili u čudu šta se desilo. Trener Zrinjskog Krunoslav Randulić je svoje igrače počastio, za porbenost i istrajnost, kako valja. Izveo ih je da proslave zajednički uspeh. 

"Ne znam ni sam koliko sam potrošio da nagradim igrače. Ma koga briga. Znam da sam platio jagnje i cugu i da mi nije žao. Daj bože da bude što više ovakvih slučajeva kada ću morati da trošim", rekao je Rendulić.

Priča iz svlačionice

U intervjuu posle slavlja trener Zrinjskog je otkrio i šta je rekao timu u svlačionici, kada su na terenu bili u minusu i jurili rezultat.

"Ništa specijalno. Rekao sam im da se smire, da ne šire nervozu. Objasnio sam im da moramo da smanjimo distance između linija i da smanjimo tehničke greške na najmanju moguću meru, jer je prvo poluvreme po tom pitanju bilo katastrofalno", rekao je Rendulić i naglasio šta je bilo najvažnije:

"Rekao sam im da se opuste, da ne igraju u grču i da je jedino važno da se ne obrukamo. Na kraju, pogodili smo sa izmenama. Kožulj je dao dva gola, Malenkušić je asistirao Hrvanoviću, a Kiš je napravio pola posla kod četvrtog gola. Ma čudo, ekipa je reagovala fenomenalno".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()