TSC ekspresno otklonio sve dileme: Stigle dobre vesti za navijače Crvene zvezde

Sudar druge i treće ekipe na tabeli je na programu u subotu

28.02.2024. 19:46
  • Podeli:
Printscreen_instagram_fktsc-65df6c88e0c82.webp Foto: Printscreen/instagram/fktsc

Fudbalski klub TSC je objavom na društvenoj mreži "Instagram" podigao dosta prašine među domaćoj fudbalskoj javnosti, kada su u saopštenju naveli da gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulaz u crveno-belim obeležjima. 

Međutim, svega par sati kasnije stigao je odgovor kojim su rešene sve nedoumice - zabrana se odnosi samo na južnu, ne i na istočnu tribinu stadiona u Bačkoj Topoli.  

Domaći su prvo, najavili da će na utakmici biti zabranjeno doći u crveno-belim bojama kao i sa navijačkim obeležjima. Ipak, ispostavilo se da je reč samo o pogrešnoj objavi i nesporazumu, pa je klub iz Bačke Topole izdao novo saopštenje:

"Poštovani navijači. Danas smo greškom najavili da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC- Crvena zvezda navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Crvene zvezde. Zabrana se odnosi samo na južnu tribinu, gde se nalaze navijači TSC-a. Izvinjavamo se zbog nesporazuma", navodi se u saopštenju TSC-a povodom predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()