TSC saopštio spisak za Ligu konferencija: Damjanović napravio tri iznenađenja

TSC će u Ligi konferencije da igra protiv Astane, Legije, Lugana, Sent Galena, Genta i Noe

05.09.2024. 19:32
  • Podeli:
tsc fk tsc-66d9eaec91003.webp Foto: FK TSC

Osim Crvene zvezde, još jedan srpski tim će igrati Evropu.

U pitanju je TSC koji će nastupiti u Ligi konferencije, a novi trener ekipe iz Bačke Topole Jovan Damjanović, dostavio je na adresu UEFA spisak igrača na koje će da računa u trećem po jačini evropskom takmičenju.

Ono što je zanimljivo jeste da na spisku nema Jovana Vlalukina i Miloša Vulića, ali se našlo mesto za Kamerunca Makija Banjaka, koji od aprila kada je stigao u redove TSC-a nije upisao nijedan minut na terenu. 

Za razliku od nekadašnjeg igrača Partizana, pomenuti dvojac je imao zapaženu minutažu u plavom dresu. Očigledno da Vulić, koji je prošle godine sa TSC-om igrao Ligu Evrope, kao i Vlalukin koji je bio starter protiv Makabija u plej-ofu za Ligu Evrope, nisu u planovima novog trenera.

TSC će u Ligi konferencija igrati protiv Astane, Legije, Lugana, Sent Galena, Genta i Noe. 

Takmičenje će Topolčani da  započnu 3. oktobra u Kazahstanu, gostovaće i Sent Galenu i Gentu, a kod kuće da odmere snage Legijom (24. oktobra), zatim Luganom (7. novembra) i jermenskom Noom (19. decembra).


SPISAK IGRAČA TSC-a ZA LIGU KONFERENCIJE

Golmani: Nikola Simić, Nemanja Jorgić;

Odbrana: Maki Banjak, Dušan Stevanović, Stefan Jovanović, Mateja Đorđević, Nemanja Petrović, Luka Capan;

Vezni red: Aleksa Pejić, Milan Radin, Aleksandar Ćirković, Ivan Milosavljević, Petar Stanić, Mihajlo Banjac, Đorđe Gordić, Miloš Pantović, Ifet Đakovac, Bence Šoš;

Napad: Saša Jovanović, Marko Lazetić, Prestiž Mbungu.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()