TSC u Atini igra pred praznim tribinama: Olimpijakos pod radarom Vlade Grčke

Domaćinu je dovoljan bod

11.12.2023. 13:32
  • Podeli:
fk tsc instagram tscfk-656ccfa403866.webp Foto: Instagram@fktsc

Vlada Grčke saopštila je da će se sve fudbalske utakmice u toj zemlji do 12. februara igrati bez prisustva navijača, što znači da će Olimpijakos i TSC odlučujući meč za plasman u Ligu konferencija u četvrtak igrati pred praznim tribinama.

Kako je saopšteno, odluka o zatvaranju tribina na svim stadionima doneta je posle teških incidenata na odbojkaškom derbiju između Olimpijakosa i Panatinaikosa, kad je povređeno na desetine policajaca, a uhapšeno više od 400 huligana.

Olimpijakos i TSC u četvrtak igraju meč poslednjeg, 6. kola grupe A Lige Evrope

Domaćinu je dovoljan bod da se preseli u Ligu konferencija, dok TSC mora da pobedi u Atini ukoliko želi da nastavi takmičenje u Evropi i u februaru. 

Iz te, A grupe, Vest Hem i Frajburg su obezbedili plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()