TSC večeras gostuje Makabiju u Mađarskoj u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope

Utakmica će biti odigrana u mađarskom Sombathelju od 20 časova

22.08.2024. 09:32
  • Podeli:
fk tsc bačka topola, 26 okt 2023 - foto AP Photo Darko Vojinovic Tanjug-65808580d93d1.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

 Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole večeras gostuju ekipi Makabija iz Tel Aviva u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Utakmica će biti odigrana u mađarskom Sombathelju od 20 časova.

"U evropskim utakmicama se igraju dve utakmice, a mi smo dobili veoma respektabilnog protivnika, koji ima iskustvo i dobre rezultate u evropskim takmičenjima. Izraziti su favoriti u oba meča, što pokazuju i kladionice. Naravno, u fudbalu su iznenađenja uvek moguća, a mi verujemo da možemo da iznenadimo. U utakmice ulazimo sa ciljem da se plasiramo u LE", rekao je trener TSC-a Dean Klafurić uoči duela sa Makabijem.

Ekipu iz Tel Aviva sa klupe predvodi srpski stručnjak Žarko Lazetić, koji je tri godine trenirao TSC.

"Dobro poznajemo protivnika, pogotovu, jer ih predvodi naš bivši trener, znamo šta možemo da očekujemo, pripremali smo se, dobro trenirali i analizirali. Ništa se neće rešavati u prvom meču, a drugi igramo na domaćem terenu i pred našim navijačima. Nadam se da ćemo uspeti da učinimo da se u ovom dvomeču sve rešava u poslednjih 90 minuta", rekao je fudbaler kluba iz Bačke Topole Miloš Pantović.

Glavni sudija na večerašnjem meču biće Austrijanac Sebastijan Gišamer, a pomagaće mu sunarodnici Roland Rijedel i Santino Šrejner. UEFA je za četvrtog sudiju odredila Valtera Altmana, a u VAR biće takođe Austrijanci Alan Kijas i Jozef Spurni.

Revanš meč biće odigran 29. avgusta od 21 čas u Bačkoj Topoli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()