Tužilaštvo predložilo kazu za Alveša: Ništa ne ide na u odbranu Brazilca

Poznati brazilski fudbaler je u zatvoru od januara 2023.

23.11.2023. 16:04
  • Podeli:
Dani Alves-64a5406c24ef4.webp Foto: Profimedia

Špansko tužilaštvo zvanično je zatražilo od suda da bivšem fudbaleru Daniju Alvešu (40) odredi kaznu od devet godina zatvora za seksualni napad za koji je Brazilac optužen. 

Kako je prenela španska novinska agencija EFE, tužilaštvo traži devet godina zatvora za bivšeg fudbalera Barselone, koji je optužen za krivično delo seksualnog napada i osumnjičen da je izvršilac silovanja mlade žene u rezervisanoj prostoriji noćnog kluba u Barseloni prošlog decembra. 

Po španskim zakonima, najveća moguća kazna za silovanje iznosi 15 godina zatvora.

Tužilaštvo traži i da Brazilac žrtvi isplati odštetu od 150.000 evra.

Alveš je u pritvoru od januara, a od početka afere tvrdi da nije kriv i da je devojka koja ga optužuje za silovanje svesno prihvatila da ima seks sa njim. 

Brazilac je jedan od najtrofejnijih fudbalera svih vremena sa 42 osvojena pehara, od koji su najvažniji dva Kopa Amerika sa Brazilom i tri Lige šampiona sa Barselonom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()