U BiH neverica: Milošević za baraž pozvao igrača koji je na terenu proveo 19 minuta

Bosna i Hercegovina dočekuje selekciju Ukrajine

15.03.2024. 17:29
  • Podeli:
savo milosevic anadolija-65e6fddf85651.webp Foto: Anadolija

Kada je postalo jasno da će defanzivac Basela Adrian Leon Barišić zbog povrede propustiti predstojeće utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, u baražu za Evropsko prvenstvo, selektor Savo Milošević je u A tim pozvao Adnana Kovačevića.

Kovačević je član poljskog Rakova, a ove godine je ukupno na terenu proveo 19 minuta. Ovaj podatak unosi među navijače Zmajeva nevericu, ali selektorova je poslednja. 

Tridesetogodišnji Kovačević je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je odigrao 12 utakmica.

Bosna i Hercegovina će u polufinalu baraža za EURO dočekati selekciju Ukrajinu 21. marta, a ukoliko izabranici Save Miloševića prođu dalje, igraće pet dana kasnije protiv boljeg iz duela Islanda i Izraela.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()