U danu našli zamenu: Slavoljub Đorđević novi trener Radničkog

Debi sledi protiv Čukaričkog

14.11.2023. 15:54
  • Podeli:
Slavoljub Đorđević-65538a2488a4b.webp Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Fudbalski klub Radnički predstavio je novog trenera kluba iz Niša Slavoljuba Đorđevića (42).

On je na klupi Radničkog zamenio Nikolu Trajkovića, koji je podneo ostavku.

Radnički se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 13 bodova. Đorđević će na klupi kluba iz Niša debitovati na meču 16. kola kada Radnički na svom terenu igra sa Čukaričkim.

Đorđević je u karijeri trenirao kadete i omladince Crvene zvezde, a potom je u dva navrata vodio Radnik iz Surdulice i novosadsku Vojvodinu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()