U duhu Beograda: Mega na spektakularan način predstavila dresove

Mega će biti najmlađi tim u novoj sezoni regionalne ABA lige

05.09.2024. 17:52
  • Podeli:
mega novi dres kk mega mis-66d9d37dd6414.webp Foto: Instagram/bc megabasket

Košarkaški klub Mega ponovo će se takmičiti u ABA ligi ove sezone, gde će pokušati da ponovi uspeh ostvaren u tekućoj sezoni kada je došao sve do polufinala, gde je poražen od Crvene zvezde u seriji. 

Tim se trenutno nalazi u Americi gde igra pripremne utakmice, a u međuvremenu su predstavili nove dresove.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem su glavne uloge uzeli prvotimci Mege, Filip Jović i Mihailo Petrović, a sve je smešteno na obalama reke u samom centru Beograda, gde se upravo Petrović pojavljuje sa sprejom sada već čuvene roze boje, koja je postala simbol kluba.

Domaći dresovi biće baš kao i do sada - roze boje uz brojeve i kragne koji će biti plavičasto-ljubičaste boje, dok će sa druge strane Mega na gostujućem terenu nastupati u dresovima tamno-plave boje, koja nekako vuče ka ljubičastoj uz suprotno, roze kragne i brojeve.

Podsećanja radi, Mega će biti najmlađi tim u novoj sezoni regionalne ABA lige.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()