U Zvezdi maler za malerom: Veliki problemi za Vladana Milojevića pred duel sa Interom

Meč u 2. kolu Lige šampiona crveno-beli igraju u Milanu u utorak od 21 čas

28.09.2024. 15:01
  • Podeli:
vladan milojević - Dusan MilenkovicATAImages 23, septembar, 2024, Beograd-66f7fe1b1d093.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Maler za malerom, tako bi moglo da se opiše trenutno stanje u FK Crvena zvezda i to pred važnu utakmicu u Ligi šampiona protiv Intera u Milanu, u utorak od 21 čas.

Sinoć, na utakmici Crvene zvezde i Železničara iz Pančeva povredu primicača obnovio je Omri Glazer, prvi golman tima. Izraelac je bio van ekipe od početka letnjih priprema, a tek pred utakmicu protiv Benfike uspeo je da se oporavi. U meču protiv Železničara pogrešio je prilikom intervencije i tom prilikom se povredio. Uz pomoć lekara i fizioterapueta napustio je teren, a trener Vladan Milojević bio je vidno nezadovoljan posle utakmice. Golmana čekaju pregledi kod lekara i testovi, posle kojih će biti poznato koliko će odsustvovati sa terena, piše Kurir.

Crvena zvezda je ove nedelje ostala bez Mirka Ivanića, svog najboljeg igrača, koji se povredio u večitom derbiju protiv Partizana (4:0). Fudbaler koji je u prethodnih nekoliko sezona srce i duša tima, veoma važan šraf u taktičkoj postavci trenera Milojevića, povredio je primicač i predstoji mu nekoliko nedelja pauze. Ogroman hendikep za crveno-bele pred put u Milano.

Na premijeri u Ligi šampiona protiv Benfike (1:2) pre nešto manje od dve nedelje ozbiljnu povredu zaradio je Ognjen Mimović, standardni desni bek Crvene zvezde. On je ozbiljno oštetio metatarzalnu kost na nozi i predstoji mu pauza od mesec i po dana. Veliki hendikep za crveno-bele, jer je Mimović bio starter na poziciji desnog beka i fudbaler koji je odlično počeo sezonu.

Da maleri nikada ne idu sami, već u seriji, pokazatelj je i odluka države Italije, odnosno Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje, da iz bezbednosnih razloga ne dozvoli ulazak navijača Crvene zvezde. Mere će biti toliko stroge, da su i Delije same svojim saopštenjem pozvali sve navijače Crvene zvezde da ne putuju u Milano. Na utakmici protiv Železničara imali su jasnu poruku za Italijane. Delije su uvek bile 12. igrač Crvene zvezde, kako kod kuće, tako i na strani. Njihova podrška na stadionu "Đuzepe Meaca" sigurno će nedostajati fudbalerima.

Ostaje da se vidi, kako i na koji način će trener Vladan Milojević zakrpati sve rupe i spremiti ekipu za Inter. I treninzi na Marakani neće biti jakog intenziteta, sve iz predostrožnosti da se još neko ne bi povredio pred važnu utakmicu u Milanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()