UEFA imenovala arbitre: Slovaci sude TSC, Španci Čukaričkom

Srpski predstavnici u Ligi Evrope i Ligi konferencija u startuju na evro sceni

19.09.2023. 12:30
  • Podeli:
Stadion TSC-650482126bb05.webp Foto: FK TSC

Slovak Filip Glova biće glavni sudija meča prvog kola grupe A Lige Evrope između Vest Hema i TSC, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

U saopštenju se navodi da će Glovi pomagati sunarodnici Danijel Polaček i Peter Bednar, dok je za četvrtog sudiju određen takođe Slovak Mihal Ocenaš. U VAR sobi biće Španac Alehandro Ernandez i Holanđanin Denis Higler.

Utakmica između Vest Hema i TSC biće odigrana u četvrtak od 21 sat u Londonu.

Španac Giljermo Kadra biće glavni sudija meča prvog kola grupe F Lige konferencija između Ferencvaroša i Čukaričkog.

UEFA je za pomoćne sudije odredila Špance Gvadalupea Porasa Ajuza i Alehandra Esteveza Iglesijasa, dok će četvrti sudija biti Miguel Anhel Ortiz Arijas. U VAR sobi biće Španci Rikardo de Burgos i Huan Luis Pulido Santana.

Utakmica između Ferencvaroša i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Budimpešti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()