Nakon skandaloznih uzvika: UEFA sprema drakonske kazne za Hrvate i Albance?

Nove uvrede na račun Srba u Nemačkoj

19.06.2024. 20:06
  • Podeli:
albanski navijači učk reuters-666eb417dfb5d.webp Foto: Reuters

Evropska kuća fudbala navodno je spremna da ozbiljno kazni reprezentacije Hrvatske i Albanije zbog dešavanja na njihovom meču na Evropskom prvenstvu.

Kako "Kurir" saznaje, pozivajući se na neimenovane bliske izvore UEFA, upravljajuće telo je spremno da im izrekne "ogromnu novčanu kazna, ali i restrikcije za njihove navijače kako do kraja EURO, tako i na narednim mečevima".

Razlog su povici koji su se čuli sa tribina u Hamburgu. "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe" uzvikivali su zajedno hrvatski i albanski navijači.

Njihovu situaciju otežava činjenica da im ovo nije ni prvi prekršaj na kontinentalnoj smotri, kako su i posle prvih utakmica kažnjavani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()