Uhapšena četvorica fudbalera: Na teret im se stavlja silovanje novinarke

Advokat potvrdio je da je golman uspostavio kontakt sa ženom i pozvao je u hotel

19.03.2024. 14:07
  • Podeli:
ilustracija_hapšenje_anadolija -658740da55e2e.webp Foto: Anadolija

Veliki skandal potresa argentinski fudbal. Četvorica igrača Velez Sarsfilda uhapšeni su po optužbi da su silovali mladu novinarku (24).

Mediji prenose da su u pitanju Sebastijan Sosa, Brajan Kufre, Hoze Ignasio Florentin i Abijel Osorio, kao i da ih je klub u međuvremenu suspendovao dok se slučaj ne reši.

Sportska novinarka je optužila igrače za silovanje. Ona tvrdi da je početkom marta posetila jednog od njih u hotelskoj sobi, gde su bila i ostala trojica. Pili su alkohol, ona je zaspala i tvrdi da je nakon toga sigurno došlo do silovanja.

Advokat Sebastijana Sose potvrdio je da je golman uspostavio kontakt sa ženom i pozvao je u hotel, ali negira optužbe za silovanje. Ostala trojica se još nisu oglasila.

Klub, s druge strane, jeste.

"Velez ističe svoju najdublju zabrinutost u vezi sa navodnim činjenicama koje su jasno u suprotnosti sa našim vrednostima", piše u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()