Van der Sar hitno primljen u bolnicu u Splitu

Nije poznato da li je Van der Sar u bolnicu stigao posle neke povrede glave ili pošto mu je pozlilo

07.07.2023. 19:56
  • Podeli:
Edvin van der Sar_Profimedia-64a845900a038.webp Foto: Profimedia

Bivši golman reprezentacije Holandije, Juventusa i Mančester Junajteda, Edvin van der Sar je nedavno hitno primljen na intenzivnu negu u Kliničkom bolničkom centru u Splitu.

Prema izveštaju "Slobodne Dalmacije", slavni golman se trenutno podvrgava neurološkim pregledima i prebačen je na helikopterom iz Hvara u KBC.

Supruga Anamari je bila uz njega prilikom dolaska u bolnicu, nakon čega je odmah prebačen na neurohirurgiju. U telefonskom razgovoru, njegova supruga je izjavila da mu je pozlilo i da ima zdravstvene probleme povezane sa glavom.

Čini se da je Van der Sar patio od jake glavobolje i iskusio određene neurološke smetnje, zbog čega je bila neophodna hitna hospitalizacija.

Kako je javio zvanični nalog Ajaksa, čuveni golman doživeo je izliv krvi u mozak.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()