Veliki planovi saigrača iz reprezentacije: O čemu pričaju Gudurić i Bogdanović

Voli Bogdan Fener, svi očekujemo njegovu podršku, kaže igrač turskog kluba

25.03.2024. 20:29
  • Podeli:
Marko Gudurić Srbija košarka_FIBA-63fc7e129cb37.webp Foto: FIBA

Igrali su zajedno u Fenerbahčeu, a prošlo leto su se ponovo našli u istom timu - reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili. Poznaju se Marko Gudurić i Bogdan Bogdanović dobro, pa su i u kontaktu tokom klubske sezone bez obzira na druge vremenske zone u kojima žive. 

Košarkaš Fenerbahčea pričao je u kakvom je odnosu sa Bogdanovićem, koliko se čuje sa njim, ali i o čemu pričaju kada stupe u kontakt.

"Mislim da će ove sezone završiti ranije sezonu, nisam siguran da su plej-of ekipa ove godine. Siguran sam da će biti u Istanbulu za naš plej-of, a nadam se i za F4 Evrolige. Voli Bogdan Fener, uvek priča o Feneru. Odavde ima prelepe uspomene, ovo mu je druga kuća, rekao bih. Prati nas, znam da voli evropsku košarku i znam da ima samo lepe uspomene iz Fenera", rekao je Gudurić.

Potom je reprezentativac Srbije otkrio o čemu priča sa svojim kapitenom:

"Kada pričamo, uglavnom pričamo o košarci, možda i o nekim stvarima sa strane. Ali ne pričamo o specifičnostima tima, govorimo više o nacionalnom timu, igračima koji će igrati i koji neće, ali ne pričamo svaki dan", rekao je Gudurić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()