Veljko Paunović više nije trener Čivasa: Poznato i ko ga menja

Ovu informaciju potvrdili su mnogi meksički, ali i svetski mediji

16.12.2023. 13:46
  • Podeli:
Veljko Paunović i Marko Mitrović-64f99b955f64c.webp Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Veljko Paunović više nije trener meksičkog Čivasa iz Gvadalahare, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Ovakav rasplet situacije, došao je nakon ispadanja Čivasa u četvrtfinalu meksičke Aperture. Imao je tim iz Gvadalahare minimalnu prednost posle prvog meča, ali je u revanšu poražen sa 3:0 od Pumasa.

"Hvala, Veljko Paunović, za vaš borbeni duh i što ste bili još jedan Čivas hermano (brat) tokom ove godine. Cenimo profesionalizam koji je Pauno pokazao tokom svog boravka na klupi crveno-belih, vremena u kojem je pomogao timu da održi kvalitet u nacionalnom šampionatu, pošto se Čivas direktno kvalifikovao za Ligvilu na dva turnira pod njegovom komandom i na prvom je igrao u finalu", objavio je meksički klub.

Meksički mediji prenose da će Srbina na klupi zameniti nekadašnji fudbaler Reala Fernado Gago.

Ranije se pominjalo da bi Paunović mogao da nastavi karijeru u Španiji, tačnije u Almeriji, a ostaje nam da vidimo kakav će biti njegov naredni korak.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()