Vest Hem ne zna mnogo o TSC: Imaće priliku da pokažu šta znaju

Imamo veliku konkurenciju za mesto u startnoj postavi, kaže menadžer engleskog tima

21.09.2023. 09:04
  • Podeli:
Vest Hem-650bea09d14a8.webp Foto: Victoria Jones/PA via AP/Tanjug

Menadžer Vest Hema Dejvid Mojes izjavio je da nema mnogo informacija o ekipi TSC iz Bačke Topole, ali je dodao da će njegovi igrači biti spremni za prvi meč grupe A Lige Evrope.

Vest Hem je izborio plasman u Ligu Evrope pošto je londonski klub prošle sezone osvojio Ligu konferencija.

"TSC je imao dobre rezultate u ovoj sezoni. Malo je teže oceniti njihovu igru, ali prikupićemo što više informacija i proslediti ih našim fudbalerima. Nije lako dobiti sve informacije o timu iz Srbije, ali naš posao je da to uradimo. Radujemo se što ćemo igrati sa njima. Takođe, radujemo se što ćemo igrati u novembru u Srbiji", rekao je Mojes na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

Vest Hem se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 10 bodova.

"Za TSC je veliki uspeh što su došli do grupne faze Lige Evrope. Igrali su sa Bragom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Mi smo odgledali oba meča, imali smo priliku da vidimo na delu naše protivnike", dodao je menadžer Vest Hema.

On je potvrdio da će na golu Vest Hema da bude Lukaš Fabijanski. Mojes je rekao da Čekićari nemaju problema sa povredama igrača, a duel sa TSC-om će jedino da propusti Edson Alvarez zbog suspenzije.

"Alvarez je suspendovan, ali svi ostali su spremni da igraju u četvrtak. Imamo veliku konkurenciju za mesto u startnoj postavi. Sjajno je što su svi igrači u formi, jer to znači da svi žele da budu u prvom timu. Oni će imati prilike da pokažu šta znaju, jer ćemo u narednom periodu imati set teških utakmica", zaključio je Mojes.

Utakmica između Vest Hema i TSC biće odigrana u četvrtak od 21 sat u Londonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()