Vest iznenadila mnoge: Povratak Bahara u fudbal i skidanje sa platnog spiska Zvezde

Već je odbio ponudu Fudbalskog saveza Izraela da bude selektor

05.04.2024. 14:32
  • Podeli:
barak bahar, fk crvena zvezda - 4 nov 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (1)-6546af59255c4.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar blizu je povratka u igru. Izraelski trener je na korak od potpisivanja ugovora sa klubom u kom je stekao najveću slavu - Makabi Haifa.

Ovu informaciju preneo je izraelski "Izrael Hajom", prema čijim saznanjima će se Makabi okrenuti treneru koji mu je doneo tri uzastopne šampionske titule i plasmana u Ligu šampiona.

Aktuelni trener Makabija iz Haife Masai Degu je u problemu posle ispadanja iz Kupa i ne očekuje se da će ostati u klubu još jednu sezonu. Navodi se i to da je Bahar spreman da ponovo radi u Izraelu, kako bi bio bliži porodici naročito od kada je zemlja u oružanim sukobima sa Palestinom.

Barak je bio na meti i Fudbalskog saveza Izraela, koji ga je želeo za selektora, ali je odbio tu ponudu jer nije bio zadovoljan finansijskim uslovima koji su mu ponuđeni.

Ističe se da su kontakti između Makabija i Baraka Bahara već uspostavljeni i da je trener pokazao spremnost da se vrati na klupu kluba iz Haife.

Ovo bi odgovaralo i Crvenoj zvezdi, jer ako Bahar dobije novi posao, klub sa Marakane neće biti u obavezi da mu isplaćuje zarade.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()