Vidal iskreno opisao klubove: U Milanu budale samo trče, Njukasl mi se gadi, Siti predosadan

Čileanac pomno prati dešavanja u evropskom fudbalu

23.09.2023. 09:47
  • Podeli:
arturo vidal reuters-650e7d539c03e.webp Foto: Reuters

Milan i Njukasl su odigrali u utorak 0:0 na premijeri Lige šampiona. Italijanska ekipa imala je 25 udaraca prema golu rivala, od čega devet u okvir gola, dok su Englezi imali tek šest, a jedan u okvir. Najiskreniji komentator posle 1. odigranog kola Lige šampiona bio je Artur Vidal.

Čileanac je nekada bio igrač Intera i Juventusa danas je 36-godišnjak pod ugovorom sa Atletiko Paranaenseom. Povreda kolena udaljila ga je iz ekipe pa ima vremena da gleda i analizira evropske utkamice. Ničija igra mu se nije svidela.

"Odgledao sam najgoru utakmicu u istoriji Lige šampiona, bila je to ona između Milana i Njukasla. Te budale iz Milana su mi naneli bol. Imaju sreće, sve što znaju je da trče. Ne bi ih ni bilo u Ligi šampiona da nije tako. Njukasl mi se gadi, ne shvatam ga. Bio je četvrti u prvenstvu i morao je da stavi i život na kocku kako bi nešto napravio u prvoj utakmici. Samo me naljutio", rekao je Vidal i prokomentirao i druge klubove i utakmice:

"Porto - Šahtjor, to je bila sjajna utakmica. Siti je bio dosadan, kao što je i uvek dosadan. Svidelo mi se drugo poluvreme utakmice između PSŽ i Borusije. U prvom sam zaspao."
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()