'Videćemo u kojem krugu pakla će Spartak završiti': Stanković na udaru posle kraha u derbiju

Prozivaju ga i žene

21.10.2024. 23:45
  • Podeli:
dejan stanković, 11 avg 2024 - profimedia-0897865664-66c228bf36376.webp Foto: Profimedia

Dejan Stanković se nalazi pod žestokim udarom ruske javnosti ubedljivog poraza Spartaka od Krasnodara u derbiju 12. kola ruske Premijer lige - 0:3. Kritike srpskom strategu javno je uputila i Zarema Salihova, supruga dugogodišnjeg Spartakovog vlasnika i predsednika Leonida Feduna.

Spartak je razbijen pred svojim navijačima i tamošnja javnost naklonjena moskovskom velikanu to ne može da oprosti Stankoviću.

Najpre se oglasila legenda kluba Sergej Juran, a sada je to učinila i Salihova.

"Vreme će pokazati u kojem krugu pakla će da završi Spartak sa Stankovićem. Očigledno je da ne može među tri najbolje plasirana. I da ne može bolje od ovoga. Trener je dozvolio ovakav pad, igrači ne napreduju… Navijačima se sviđa taj Stankovićev imidž pošto izgleda moćno, grli se i bratimi sa igračima… On harizmom nadoknađuje trenerske nedostatke. Ali, to što je legendaran igrač i bivša zvezda Intera ne garantuje da je i dobar trener. Nadam se da rukovodstvo kluba ima plan B ili će navijači morati mentalno da se spreme za plan G", istakla je supruga Leonida Feduna, za koga se govori da i dalje ima veliki uticaj u Spartaku, iako više nije vlasnik.

Stankovićev tim zauzima šesto mesto na tabeli sa 19 bodova, 11 manje od vodećeg Krasnodara. U narednom kolu gostuje Pariju u Nižnjem Novgorodu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()