Vincent Ibrahimović pozvan u reprezentaciju: Ne može da se priča sa Zlatanovim sinom

Ibrahimović junior našao se među 66 mladih igrača

05.12.2023. 10:50
  • Podeli:
Vinsent Ibrahimović-656ef03d05a6d.webp Foto: Printscreen/Video fotbollskanalen

Vincent Seger Ibrahimović (15), odradio je svoj prvi trening za kadetsku reprezentaciju Švedske, prenosi tamošnji portal Fotbollskanalen koji je bio na licu mesta. 

Reč je o sinu Zlatana Ibrahimovića koji je krenuo očevim stopama u svet fudbala. Nedavno je postalo jasno da je Vincent jedan od 66 igrača koji su izabrani za reprezentativni kamp na Bosonu za dečake rođene 2008. godine.

Ibrahimović junior igra na poziciji veznog igrača i tako je odradio prvi trening u plavo-žutom odelu. 

Preduzete su i posebne mere obezbeđenja.

"Novinari ne smeju da razgovaraju s njim. Kolektivan je stav da on ne bi trebao da bude dostupan medijima. On bi treblao da dobije što prirodniji ulazak u ovo okruženje", kaže potparol Fudbalskog saveza Švedske Petra Toren.

Kada je trening počeo i tokom zagrijavanja Vincent Ibrahimović i njegova grupa su bili udaljeni od kamera, na drugoj strani terena.

Prethodnih dana kapiten reprezentacije P15 Akel Kjal rekao je Fotbolskanalenu o novajliji u timu:

"Utakmice i snimci koje smo videli o njemu, kao i sredina kojoj pripada u Milanu, učinili su ga zanimljivim za nas. Vincent je centralni vezni igrač. Ima dobro oko za igru, dobar dodavač i dobar u pozicioniranju. Takođe je i dobar u završnici. Biće uzbudljivo videti ga u našem reprezentativnom okruženju".

Vincent, tokom sezone, igra u Milanovoj omladinskoj akademiji. Porodica Ibrahimović i dalje živi u Milanu, a otac Zlatan je ranije igrao za giganta Serije A.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()