Vinisijus konačno uživa u Realu: Srećan sam

Navijači mi pružaju ljubav, kaže mladi Brazilac

08.10.2023. 12:57
  • Podeli:
vinicious junior reuters-646b309626a4c.webp Foto: Reuters

Fudbaler Reala Vinisijus Žunior (23) izjavio je da bi voleo da završi igračku karijeru u madridskom klubu, prenose španski mediji.

Real je pobedio Osasunu 4:0 u devetom kolu španske La Lige. Vinisijus je postigao jedan gol na ovom meču.

"Uvek mi je čast da igram ovde pred ovim divnim navijačima i uz svu ljubav, koju mi pružaju. Srećan sam što igram za Real, želim da ovo radim do kraja života", rekao je Vinisijus, koji je član Reala od 2019. godine.

Vinisijus je ove sezone odigrao sedam mečeva i postigao je tri gola. Brazilac ima ugovor sa Realom do 30. juna naredne godine, a španski mediji navode da bi Vinisijus uskoro trebalo da produži saradnju sa madridskim klubom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()