Visoke mere bezbednosti u Milanu: Italijanska policija proveravala i srpske novinare

Najavljene su i kontrole tokom dana u gradu.

01.10.2024. 09:49
  • Podeli:
milan-2408091_1280-66fba92b0b6d5.webp Foto: Pixabay

Italijanska policija podigla je na najviši nivo mere bezbednosti uoči utakmice između fudbalera Intera i Crvene zvezde, a "koletaralna šteta" u rigoroznim kontrolama bili su i srpski novinari.

Naima, nakon što su se sinoć navijači Zvezde, uprkos zabrani pojavili ispred hotela gde su fudbaleri, jutros je policija proveravala hotel u kojem su srpski novinari.

Kako javlja izveštač Tanjuga, u hotel koji se nalazi na periferiji grada, policija je jutros "upala u sobe" nekoliko kolega i legitimisala ih, uz obrazloženje da traže navijače.

Nije bilo incidenata, ali svakako neuobičajena situacija.

Najavljene su i kontrole tokom dana u gradu.

Utakmica se igra od 21 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()