Vladan Milojević slobodan trener: Rastanak sa klubom iako predsednik to nije hteo

Imao je gotovo savršen početak sezone i činilo se da će da puca na titulu

04.12.2023. 09:09
  • Podeli:
Vladan Milojević-656cb936658fd.webp Foto: EPA-EFE

Vladan Milojević je ponovo na trenerskom tržištu. Srpski trener je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, prenijeli su kiparski mediji.

Kako se dalje navodi nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde je u nedelju imao sastanak sa predsednikom kluba Nikosom Kirizisom i saopštio mu da sebe više ne vidi u Apolonu.

Prvi čovek kiparskog kluba je imao želju da srpskog stručnjaka ubedi da odustane od ostavke, nagovarao ga, ali je Vladan Milojević ostao čvrst u svoju odluku. Posle odličnog početka u redovima Apolona, srpski stručnjak je u poslednje vreme zapao u veliku rezultatsku krizu.

Apolon je vezao četiri poraza bez postignutog gola. Uspeo je Milojevićev tim da prekine niz u duelu sa Etnikosom iz Ahne (2:2) , što je bio još jedan neprihvatljiv rezultat za srpskog trenera.

Milojević je dvogodišnji ugovor sa Apolonom potpisao u avgtustu ove godine. Imao je gotovo savršen početak i činilo se da će klub iz Limasola biti kandidat za titulu. Sve se promenilo u poslednjih nekoliko kola, piše "Mozzartsport".

Pre Apolona Vladan Milojević je radio u Apoelu iz Nikozije. Raštimovan tim uspeo je da podigne, čak dođe do prvog mesta, ali je u poslednjem kolu ostao bez titule. Zajedno sa Vladanom Milojevićem Apolon će napustiti i njegov saradnik, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()