Vlahović nastavlja tamo gde je stao pre pauze: Već je drugi strelac Serije A

Prvo mesto je, za sada, nedodirljivo

18.02.2024. 09:28
  • Podeli:
dušan vlahović, fk juvnetus - 27 jan 2024 - foto profimedia-65b558d274d4f.webp Foto: Profimedia

Dušan Vlahović se vratio na teren, posle kratke pauze zbog povrede mišića, i nastavio da "puni" mreže protivnika baš kao što je to radio pre odlaska na bolovanje. 

Napadač Juventusa je protiv Verone dao gol i sa ukupno 13 pogodaka postao drugi strelac Serije A u ovoj sezoni. 

,Najboji je i, za sada, nedodirljiv sa 20 postignutih golova Lautaro Martinez iz Intera.  

Crno-beli su na poslednjem meču u Veroni izvukli samo bod, jer su oba poluvremena jurili Veronu - 2:2 (1:1). Vlahovićev gol je doveo do izjednačenja u prvom poluvremenu, kada je Filip Kostić iznudio penal, a Dušan ga silovito realizovao za 1:1. 

U narednom kolu Juventus dočekuje Frocione, dok Verona ide u goste Bolonji. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()