Vlahović ostaje u Fiorentini do juna

Reprezentativac Srbije, kao senzacija jesenjeg dela sezone, fudbaler je o koga želi pola Evrope, ali on nije na prodaju za malo miliona

27.12.2021. 18:21
  • Podeli:
dusan-vlahovic-reuters.jpg Foto: Reuters

Ni Juventus, ni Mančester siti, ni Arsenal, ni Primera, ni Engleska, ni Španija. Nego Fiorentina. 

Selili su Dušana Vlahovića od države do države, od lige do lige, od kluba do kluba i mašili mesto gde će srpski internacionalac nastaviti karijeru. Ovaj dvadesetogodišnjak, prema pisanju španskog lista "As", zaprrvo neće nigde da se seli. Bar do juna 2022. I neće biti na tržištu u predstojećem prelaznom periodu. 

Kako Španci navode napadač kluba iz Firence ostaće u ljubičastom dresu do kraja sezone, a ekipa ima ambiciju da sa njim, kroz Seriju A, izbori mesto u Ligi šampiona. Izuzetak od ovoga biće samo ako ponuda koja će glasiti na 85, 90 miliona evra na ime obeštećenja.

Vlahović je, definitivno, otkrovljenje sezone i nijedan klub, pa ni Fiorentina, ga se neće lako odreći. Reprezentativac Srbije pokazao je svoje umeće za kratko vreme i uspeo je da izjednači rekord sa Kristijanom Ronaldom, po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godni Serije A.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()