Vlahović u krizi zbog raskida sa devojkom Vanjom? Italijani pronašli koren Srbinovog problema

Da li je našem reprezentativcu slomljeno srce?

25.09.2024. 10:01
  • Podeli:
profimedia, vanja Bogdanović, Dušan Vlahović devojka-6672afde36f3d.webp Foto: Profimedia

Dušan Vlahović, napadač Juventusa, nalazi se u golgeterskoj krizi, a Italijani tvrde da su pronašli koren problema.

Torinski list „Tuttosport“ je naveo da je razlog njegovih slabijih partija – ljubavni problem.

Kada je propustio prethodno okupljanje reprezentacije Dragan Stojković Piksi je poručio da Vlahović nije tu zbog „porodičnih problema“.

Sada ga nema ni na najnovijem spisku za Ligu nacija.

Italijanski list sada piše da je došlo do ljubavne drame u domu Vlahovića i da se rastao sa devojkom sa kojom se zna od malena.

Kao dokaz navode da je Beograđanka Vanja Bogdanović ugasila profil, te da je Dušan obrisao sve zajedničke fotografije i snimke.

„Juventusov centarfor je obrisao sve ‘istaknute’ fotografije s devojkom“, pisao je list i poručio da je poslednji put par snimljen na jednoj dnevnoj žurci na Ibici.

Tada se otišlo i korak dalje.

„Tada se čak spekulisalo da je Vanja trudna, ali su se tračevi ubrzo utišali jer nije bilo konkretnih dokaza“, navodi se u tekstu objavljenom u utorak u kasnim popodnevnim satima.

Prethodna kriza Vlahovića se poklopila sa kratkoročnim razlazom sa devojkom uoči prelaska iz Fjorentine u Juventus, a uspon forme je doživeo početkom 2024. godine kada su se pomirili.

Od početka sezone je postigao tek dva pogotka, ali se u potpunosti uklapa u viziju igre Tijaga Mote koji mu ukazuje poverenje i javno ga hvali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()