Vlasnik Čelsija ponudio Realu silne milione za Vinisijusa

Treću sezonu za redom klub iz Londona čeka remont ekipe

28.05.2023. 13:45
  • Podeli:
vinicius junior  reuters-63e13c1eb0885.webp Foto: Reuters

Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Brazila Vinisijus Žunior (22) moga bi, da hoće, karijeru da nastavi u Čelsiju. Vlasnik kluba iz Londona Tod Boli, prema pisanju španskog "Nacionala" ponudio je klubu iz Madrida 150.000.000 evra za mladog Brazilca.

Boli je nezadovoljan rezultatima londonskog kluba u ovoj sezoni, koji se kolo pre kraja Premijer lige nalazi tek na 12. mestu na tabeli sa samo 43 boda. I ne čudi ovo nezadovoljstvo kad su potrošene stotine miliona funti za pravljenje tima i ostvarenje velikih ambicija. 

Španski mediji navode da se priprema remont ekipe, pošto planira da Maurisio Poketino bude novi menadžer londonskog kluba.

Čelsi planira pojačanja u letnjem prelaznom roku kako bi u narednoj sezoni mogao da se bori za trofeje, a Boli želi da Vinisijus predvodi napad Plavaca i zbog toga je spreman da izdvoji 150 miliona evra za ovaj transfer.

Španski mediji ističu da bi Vinisijus, iako je zadovoljan uslovima koje ima u Realu, mogao da napusti Španiju i pređe u Premijer ligu.

Interesovanje za brazilskog reprezentativca pokazali su Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Vinisijus je u Real stigao 2018. iz Flamenga, a ove sezone je postigao 23 gola na 54 meča u svim takmičenjima.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()