Vojvodina napravila promene pred revanš protiv Ajaksa: Klub iz Novog Sada izdao i saopštenje za sve

Najavljen je i veći budžet

30.07.2024. 17:05
  • Podeli:
dragoljub zbiljic fk vojvodina-666719293672e.webp Foto: FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina pred sobom ima veoma važnu utakmicu protiv Ajaksa u revanš meču drugog kola Lige Evrope, gde će pokušati da sustignu prednost Holanđana od 1:0 iz prvog meča. Pred ovaj duel je tim iz Novog Sada izdao i saopštenje.

Naime, Vojvodina se oglasila i obavestila je sve svoje navijače da je održan sastanak Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodina na čelu sa predesdnikom Dragoljubom Zbiljićem.

Na ovom sastanku je jednoglasnom odlukom članova UO, sprovedene su najavljene promene u Upravnom odboru FK Vojvodina. Najpre, postavljeni su novi članovi UO, priznati i uspešni privrednici Nenad Novaković i Marko Bosanac.

Takođe, Upravni odbor se na saradnji zahvalio dosadašnjem članu Braniboru Jovičiću koji će od sada obavljati funkcije u fudbalskom klubu Indeks.

Između ostalog najavljeno je i povećanje budžeta u narednom periodu, a verifikovani su i novi sponzorski ugovori.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()