Voždovac ispao iz Superlige Srbije

U baraž će Javor i Železničar

24.05.2024. 20:38
  • Podeli:
vozdovac-6650de642cf5f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Voždovca naredne sezone igraće u Prvoj ligi Srbije, nakon što su ispali iz Superlige, kao petnaestoplasirani tim u plej-autu.

"Zmajevi" su na krovu slavili protiv Radnika iz Surdulice sa 3:2 u poslednjem kolu plej-auta, ali sudbina im je zavisila i od Železničara, koji je remizirao sa Javorom u Ivanjici, i za bod pobegao Voždovcu.

Od ranije je bilo poznato da će Radnik ispasti, dok će u baraž ići upravo Železničar, i Javor. Takođe, treba istaći i da su Spartak i IMT odigrali 1:1, i da su oba tima izborila opstanak, kao i Novi Pazar, koji je slavio protiv Radničkog iz Niša sa 3:1.

Dakle, Novi Pazar, Spartak, IMT i Radnički su izborili opstanak, u baraž će Javor i Železničar, dok iz lige direktno ispadaju Voždovac i Radnik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()