Voždovac ostao bez trenera: Čelar podneo ostavku

On je imao skor od četiri pobede, jednog nerešenog rezultata i pet poraza

07.10.2024. 14:15
  • Podeli:
dejan celar M. M.ATAImages-6703ca67d530f.webp Foto: M. M.ATAImages

Sada već bivši trener ekipe Voždovca, Dejan Čelar više neće obavljati funkciju stručnog štaba ove ekipe. On je nakon poraza u devetom kolu Superlige Srbije od Borca podneo ostavku.

"Podneo sam ostavku na mesto šefa struke Voždovca. Čovek kada hoće, može da nađe milion izgovora. Rezultati su moja odgovornost i za mene su poslednji neprihvatljivi. Nisam plaćen da gubim utakmice. Zahvaljujem se svima u klubu na saradnji, verujem da je sada nakon uvodnog dela jasnije šta je potrebno do kraja prvenstva da bi se Voždovac vratio u Superligu gde mu je i mesto", izjavio je Čelar.

On je ekipu Voždovca preuzeo u junu, i u zvaničnim mečevima vodio ekipu u deset navrata uz skor od četiri pobede, jednog nerešenog rezultata i pet poraza.

Rukovodstvo Voždovčana se zahvalilo Dejanu Čelaru na saradnji i poželelo mu sreću i uspeh u narednim izazovima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()