Zbog ludovanja sa Bakom Prasetom: Sin Laneta Jovanovića na razgovoru kod Terzića i Spajića

Njega čeka sastanak i sa trenerom Vladanom Milojevićem

26.09.2024. 11:40
  • Podeli:
lazar jovanovic Bane T. StojanovicATAImages-66f5286246962.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATA Images

Sin našeg legendarnog fudbalera i igrač Crvene zvezde, Lazar Jovanović izazvao je dosta opažnje u javnosti ponašanjem pred 174. večiti derbi.

Naime, navijače Zvezde neprijatno je iznenadio snimak koji se pojavio na društvenim mrežama u nedelju uveče, dan pre meča sa Partizanom gde se vozio na zakačen za džip popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase.

Kako prenosi Mozzart Sport, Jovanović je otišao na "ribanje" kod direktora i kapitena Zvezde.

Posle razgovora sa Zvezdanom Terzićem, dobio je lekciju i od Uroša Spajića, koji mu je kao kapiten predočio da fudbale Zvezde tako ne sme da se ponaša.

Nakon svega, čeka ga i razgovor sa Vladanom Milojevićem.

Na Marakani veruju u Jovanovića, da nije tako ne bi ga ni dovodili iz Vojvodine, ali on će sam morati da poradi na sebi i ponašanju van terena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()