Zidan blizu Betisa: Cela priča je zatvorena, samo se potpis čeka

Eljaz je fokusiran i na EP za igrače do 19 godina

07.01.2024. 14:50
  • Podeli:
Eljaz Zidan-659aa90318b1e.webp Foto: Profimedia

Eljaz, četvrti sin Zinedina Zidana, veoma je blizu da postane fudbaler Betisa na zimskoj fudbalskoj pijaci. Osamnaestogodišnji defanzivac, koji igra u omladinskom timu Real Madrida, stigao bi u Heliopolis da bude deo rezervnog tima sa namerom da u budućnosti može da pređe u prvi tim Manuela Pelegrinija

Namera je da Eljaz zaigra u rezervnom sastavu i da Nobel Mendi uskoči u prvi tim.

Eljaz može da igra i kao centar i kao levi bek, baš kao što je Mendi igrao u drugom timu. Ponuda je na stolu i Betis je u dobroj poziciji da zatvori ovaj dolazak.

Zidan Junior je već bio šampion Evrope do 17 godina sa Francuskom i cilja na sledeće Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina. On, međutim, zna da mu je potrebno vreme da bi zaslužio mesto u timu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()