Zidan i Mesi zajedno u studiju: Francuz izborim najbolje utakmice izenadio Argentinca

Opušteno ćaskanje dvojice fudbalskih velikana

10.11.2023. 10:43
  • Podeli:
Zinedin Zidan i Leonel Mesi-654dfb27f0246.webp Foto: Printscreen/Youtube/Adidas Football

Na jednom mestu, pred kamerama, u laganom ćaskanju o fudbalskim temama našla su se dva fudbalera, dvojica velikana svog vremena - Zinedin Zidan i Lionel Mesi. Prava poslastica za ljubitelje fudbala i prava retkost organizovana je zahvaljujući Adidasu, čiji su ambasadori obojica. 

Francuz i Argentinac su razgovarali o trenutnom stanju u fudbalu, svojim herojima i omiljenim utakmicama.

Mesi je pitao Zidana koju utakmicu smatra najboljom u karijeri, pa je ostao iznenađen odgovorom.

"Teško je odabrati jednu. Ali, to je utakmica kada sam igrao za Juventus. Meč protiv Ajaxa. Bilo je to polufinale Lige šampiona i pobedili smo 4:1 u Torinu. Malo je onih koji se sećaju, ali rekao bih da je ta utakmica", rekao je Zidan.

Mesi je iskreno rekao da je mislio da će izabrati neku utakmicu Francuske sa Svetskog prvenstva, ali Zidan se ipak odlučio za utakmicu u kojoj je zaista briljirao.

Bio je to susret odigran 23. aprila 1997. Juve je u Amsterdamu prvo pobedio 2:1 pa je kod kuće u Torinu branio prednost. Upravo je ta utakmica nagovestila dolazak fudbalskog genija na veliku scenu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()