Zinedin Zidan želi u Juventus

Na klupi je, i dalje, Masimilijano Alegri, ali igra i rezultati Stare dame daleko su od onog što navijačio žele

21.01.2023. 12:14
  • Podeli:
zinedine-zidane-reuters.jpg

Legendarni Francuz Zinedin Zidan želi da vodi Juventus, piše "Lekip".

Bivši trener Real Madrida u posljednje vreme povezivan je sa mnogim nacionalnim selekcijama, od njegove Francuske, preko Portugalije, Brazila, SAD, Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Međutim, sve ih je odbio jer je čekao poziv iz Torina, navode francuski mediji.

U Juventusu trenutno nije nimalo fina situacija. Slavni klub kažnjen je sa oduzimanjem 15 bodova zbog malverzacija sa transferima. Takođe, čelnici kluba dobili su pojedinačne kazne suspenzije.

Na klupi je, i dalje, Masimilijano Alegri, ali igra i rezultati Stare dame daleko su od onog što navijačio žele.

Zizu je igrao za Juventus od 1996. do 2001. godine i u tom periodu osvojio je brojne trofeje: bio je šampion Italije, pobedink Kupa i Superkupa Italije i Interkontinentalnog kupa.

Francuz je prethodno kao trener u dva navrata sa velikim uspehom vodio maridske Kraljeve. Od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. Tri Lige šampiona je osvojio zaredom (2016, 2017, 2018).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()