Žiru poput Đokovića: Igra kao momak i ne stavlja granice na karijeru

Mogu još da pomognem ekipi, rekao je Francuz

21.11.2023. 15:53
  • Podeli:
Olivije Žiru-1668755299198.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Milana Olivije Žiru (37) izjavio je da bi voleo da produži ugovor sa roso-nerima, prenose italijanski mediji. Ovaj iskusni Francuz igra kao momak i ne mari mnogo za svoje godine. Dok mu ide želeo bi da igra.

Žiru ima ugovor sa Milanom do kraja ove sezone.

"Želim da ostanem u Milanu. Međutim, još nismo imali nijedan razgovor što se tiče moje budućnosti", rekao je Žiru.

On smatra da bi i u narednim sezonama mogao da doprinese ekipi.

"Mislim da mogu još da pomognem ekipi. Ne želim da stavljam nikakve granice kada je u pitanju moja karijera", dodao je francuski napadač.

Žiru je došao u Milan 2021. godine, a za italijanski klub je u svim takmičenjima odigrao 100 utakmica i postigao je 40 golova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()