Zlatan Ibrahimović se protiv Srbije oprašta od fudbala

Zvanično je

04.04.2024. 11:54
  • Podeli:
zlatan ibrahimovic reuters-641dce3437107.webp Foto: Reuters

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će svoju poslednju utakmicu u profesionalnoj karijeru odigrati protiv Srbije.

Orlovi će osmog juna u Stokholmu na Frends areni igrati svoju poslednju prijateljsku utakmicu pred Evropsko prvenstvo.

Na tom meču će Zlatan okačiti kopačke o klin, posle 122 utakmice koje je odigrao za švedski nacionalni tim.

Ibrahimović je imao već jedan oproštaj, koji je bio na kraju prošle sezone na stadionu San Siro, ali će definitivan imati pred svojim navijačima u svojoj zemlji.

Zlatan je tokom karijere nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, LA Galaksi, a poslednji klub mu je bio Milan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()