Zlatko Dalić ostaje selektor Hrvatske

Dalić je na klupu Hrvatske seo u oktobru 2017. i postao najuspešniji selektor hrvatske reprezentacije

26.02.2023. 08:45
  • Podeli:
Zlatko Dalić_Andre Penner AP Tanjug-639dfb2f2994e.webp Foto: Andre Penner / AP / Tanjug

Zlatko Dalić ostaje selektor Hrvatske do završetka Svetskog prvenstva 2026. godine, potvrdio je predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza Marijan Kustić.

Dalić je na klupu Hrvatske seo u oktobru 2017. i postao najuspešniji selektor hrvatske reprezentacije u istoriji.

Pod njegovim vođstvom Hrvatska je osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji, te bronzu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dalić trenutni ugovor ima do kraja Eura 2024. godine, a Kustić je istakao kako će se uspešna saradnja nastaviti i u dodatne dve godine.

"Neki kažu da kod nas nema trenera, ima ih. Neće nas rezultati dignuti u vazduh, naravno da ćemo se potruditi da nastavimo da budemo pobednici. Uskoro ćemo sa Zlatkom Dalićem produžiti ugovor. Imao je brojne ponude, ali drago nam je što je orijentisan na rad u reprezentaciji i što ostaje selektor na duže vreme", rekao je Kustić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()