Zna li Livaja šta radi: Hrvat prekinuo trening reprezentacije zbog publike

Policija je odmah reagovala

06.06.2023. 10:21
  • Podeli:
livaja-miroslav-lelas-pixsell.jpg

Fudbaler Hajduka Marko Livaja (29) ne prestaje da skreće pažnju na sebe čudnim, nesportskim, ponašanjem na i oko terena. Rerepzentativac Hrvatske je pokazao kratak fitilj i na treningu nacionalnog tima u Rijeci, baš na mestu gde je napravio incident posle finala Kupa kada je sa ekipom iz Splita osvojio pehar. 

"Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledaoci sa tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao sa onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka koji je smirio situaciju", pišu "Sportske novosti". 

Tome se dodaje da je odmah reagovalo obezbeđenje, ali i policija, pa je sve ostalo samo na verbalnoj raspravi. 

"Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da nadoknadite štetu koju ste napravili", vikali su oni koji su isprovocirali Livaju, aludirajući na štetu koju je na finalu Kupa napravila splitska "Torcida".

Livaja je nedavno proslavio pobedu u finalu Kupa, nad Rijekom od 2:0, tako što je uzeo megafon i zapevao navijačke pesme, a jedna od njih je bila: "Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine".

On je zbog tog skandaloznog ponašanja predmet istrage Fudbalskog saveza Hrvatske i čeka kaznu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()