Žreb za Ligu Evrope: Italijanski derbi u četvrtfinalu

Četvrtfinalni mečevi na programu su 11. i 18. aprila

15.03.2024. 13:33
  • Podeli:
Milan Slavija Prag-65f35bb454872.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Derbi četvrtfinala Lige Evrope igraće italijanski velikani Milan i Roma, dok će Liverpul igrati protiv još jednog kluba iz Serije A Atalante, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Parovi četvrtfinala: 
Milan (Italija) - Roma (Italija) (1), 
Liverpul (Engleska) - Atalanta (Italija) (2), 
Bajer Leverkuzen - Vest Hem (Engleska) (3), 
Benfika (Portugal) - Olimpik Marselj (Francuska) (4). 

Parovi polufinala: Pobednik 4 - Pobednik 2 (A), Pobednik 1 - Pobednik 3 (B).

Finale: Pobednik A - Pobednik B.

Četvrtfinalni mečevi na programu su 11. i 18. aprila, dok su polufinala zakazana za 2. i 9. maj. Finale se igra 22. maja u Dablinu, glavnom gradu Republike Irske. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()