Zvanično: Goran Stevanović novi trener Napretka

On je potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz Kruševca

04.06.2024. 19:22
  • Podeli:
goran stevanovic plavi fk napredak-665f4d25f15a3.webp Foto: FK Napredak

Fudbalski klub Napredak ima novog trenera. U pitanju je Goran Plavi Stevanović, koji je pre tri i po godine predvodio „Čarapane“ i ostavio jako dobar utisak.

On je ugovor sa Napretkom potpisao na dva godine.

"Drago mi je da sam ponovo u Napretku, jer za kratko vreme ovde sam stekao mnogo prijatelja. Nastavljamo gde smo stali, a čeka nas mnogo posla, jer predstoji formiranje novog tima. Krećemo praktično od nule, ali treneri to najviše i vole", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Doskorašnji selektor mlade reprezentacije Srbije ima velike ambicije sa Napretkom.

"Nikada me nisu interesovale sredine koje nisu ambiciozne. Posle razgovora sa predsednikom Nenezićem jasno mi je bilo da slično razmišljamo i eto me ponovo u Kruševcu", poručio je Plavi Stevanović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()